Tilpasning af BMW ZKE fjernbetjening

Kodning af fjernbetjening i EWS styreenhed

Hvis køretøj af en eller anden årsag glemmer nøgler fjernbetjenings ID, skal den gensynkroniseres. Nedenfor beskrives trin for synkronisering. Procedure er direkte fra BMW instruktionsmanual. BMW prøver ikke at holde det hemmeligt for dig.
Det beskrives for nye sendere, men det virker også for brugte sendere.
Proceduren er den samme for nyere diamant formede nøgler, husk dog at knap 1 er låse-op knap (knap tættest på nøgle blad) og knap 2 er låse knap (center knap med BMW logo).
Alle nøgler skal være tilgængelig når du udfører gensynkroniserings proceduren.
Nøgler der ikke er synkroniseret vil blive glemt og fjernbetjening virker ikke længere!
Denne procedure er kun for fjernbetjent keyless adgang og har INTET med startspærre at gøre.
Det vil ikke reparere nøgler som ikke kan starte motoren og vil ikke "ødelægge" nøgler, så de ikke kan starte motoren.

bmwkey01.PNG
 1. Sæt dig i køretøjet og luk alle døre.
 2. Aktiver tænding kort (maks. 5 sekunder) til position 1 i ratstammen og drej den så tilbage til 0.
 3. Fjern nøglen.
 4. Tryk på knap 1 (se billedet) og hold den. Bliv ved med at holde knap 1 mens du hurtigt trykker knap 2 tre gange efter hinanden inden for en periode på 10 sekunder.
 5. Slip knap 1, LED 3 vil blinke langsomt i maksimum 10 sekunder.
 6. Centrallåse systemet aktiverer og deaktiverer alle låse i hurtig rækkefølge, for at indikere at procedure er udført med succes.

Hvis LED ikke blinker eller centrallåse systemet ikke reagerer, skal du gentage initialiserings proceduren.
Hvis du har flere transmittere til dit køretøj (op til maksimum fire enheder), skal disse også initialiseres nu. Vær sikker på at der ikke går mere end 30 sekunder mellem de individuelle initialiserings procedurer. Gentag trin 3 og 4 for hver transmitters når det udføres. Centrallås systemet vil bekræfte hver initialiserings procedure som beskrevet i trin 5.

Forskellige informationer

 • Når procedure beskriver at lukke døre, betyder det normalt kun kabine døre. Det betyder ikke motorhjelm, bagagerum eller kaleche.
 • Position 1 i tændingslås er tilbehør position, men position 2 (Tænding TIL) kan også bruges.
 • Trin 3 beskriver hurtig tryk på knap 2 tre gange efter hinanden. Det behøver ikke at gøres meget hurtigt. 1-2 sekund mellem tryk er fint. Trin 3 skal blot være udført inden for 10 sekunder.
 • Diamant udformede nøgler har ikke en LED, så der kan ses bort fra trin 4.
 • Rækkefølgen i hvilken nøgler initialiseres er ikke kritisk. Hvis de ikke er initialiseret i samme rækkefølge som de blev originalt, vil nøgle hukommelses funktion ikke bleve tildelt den korrekte nøgle. Prøv at gentage hele synkroniserings proceduren, men synkroniser nøglerne i en anden rækkefølge.