Fjernbetjenings programmering - Ford Focus

Placer sikkerhedsseler i lås(e) og luk døre, så der ikke er forstyrrende alarmer.

2000>2006

 1. Aktiver tænding mellem FRA og TIL 4 gange indenfor 6 sekunder.
 2. Aktiver tænding FRA. Der fremkommer en tone som bekræftelse på at programmering er klar.
 3. Indenfor 20 sekunder, trykkes på en tast på første fjernbetjening. Der fremkommer en tone som bekræftelse på programmering.
 4. Indenfor 20 sekunder, trykkes på en tast på næste fjernbetjening. Der fremkommer en tone som bekræftelse på programmering.
 5. Aktiver tænding TIL, for at afslutte programmerings tilstand.

2007

Fremskaf alle fjernbetjeninger for køretøjet.

 1. Aktiver tænding mellem FRA og TIL 4 gange indenfor 6 sekunder, hvor fjerde gang afsluttes med tænding TIL. (FRA er den position hvor nøglen kan fjernes, TIL er den position hvor der kan startes).
 2. Aktiver tænding FRA. Der fremkommer en tone som bekræftelse på programmeringstilstand.
 3. Indenfor 10 sekunder, tryk og hold på en tast på første fjernbetjening. Vent på en tone og lys der blinker som bekræftelse på programmering, slip herefter tast på fjernbetjening.
 4. Vent 2 sek. men maks. 10 sek. hvorefter trin 3 gentages for alle andre fjernbetjeninger. Hvis der kun er 1 fjernbetjening fortsættes med trin 5.
 5. Aktiver tænding TIL eller vent 10 sek. for at afslutte programmerings tilstand.

2008>2010

 1. Aktiver tænding mellem FRA og TIL 8 gange indenfor 10 sekunder, hvor ottende gang afsluttes med tænding TIL. Dørlåse skifter som bekræftelse på programmeringstilstand.
 2. Indenfor 20 sekunder, trykkes på en tast på første keyless fjernbetjening. Dørlåse skifter igen som bekræftelse på programmeringstilstand.
 3. Indenfor 20 sekunder, trykkes på en tast på næste fjernbetjening. Dørlåse skifter igen som bekræftelse på programmeringstilstand.
 4. Aktiver tænding FRA. Dørlåse skifter igen for at indikere afslutning på programmerings tilstand.

2010>

 1. Indsæt nøgle i tænding.
 2. Skift nøgle fra position 0 til II og så tilbage til 0, i alt fire gange indenfor 6 sekunder.
 3. Nøgle efterlades i position 0 og tryk en tast på fjernbetjening indenfor 10 sekunder. Der modtages en bekræftelsestone eller LED lys på at programmering har været succesfuld. Note: Flere fjernbetjeninger kan programmeres i dette trin.
 4. Tryk på enhver tast, på hver ekstra fjernbetjening indenfor 10 sekunder på hver enkelt.